måndag 13 december 2010

Lussefika med cupcakes

Tre trevliga kartonger har dykt upp under veckan; en från Kakburken, en från Lyckas med mat samt en från Strössel & annat. Jag kunde ju inte annat än bara provbaka lite, lite...
 
 

Pepparkaksbotten toppad med frosting av vit choklad och philadelphiaost. Dekrorerad med marsipan.



Recept på vit chokladfrosting: 200 gram vit choklad och 150 gram philadelphiaost. 




Pepparkaksbotten. Dekorerad med frosting av vit choklad och philadelphiaost. Lägg märke till strösslet i form av små pepparkaksgubbar.



Chokladbotten fylld med hallon och vaniljcréme. Toppad med mörk chokladfrosting. Dekorerad med blomma av sugerpaste. Recept på mörk chokladfrosting: 200 gram mörk choklad, 100 gram smör samt 4 msk florsocker.
  

Pepparkaksbotten. Dekorerad med färdigfärgad smörkräm från Wilton. 

Pepparkaksbotten. Dekorerad med Dinsey oblatbild samt färdigfärgad smörkräm från Wilton. Dessa cupcakes kommer det bakas mer av... De kommer dukas fram på självaste julafton & kommer förhoppningsvis gå åt som smör i solsken hos barnen och deras kusiner=) 

En riktigt trevlig Lucia önskar jag er!  

Kram syster yster som skriver i bloggen under onsdagar och fredagar (och i dag måndag) fram till nya året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar