lördag 15 januari 2011

Barnledig så då blir det träning o god mat

Hej!

Ikväll ska vår kära lille gosunge sova borta för andra gången i sitt liv. Inte för att vi ska göra något särskilt egentligen utan mest för att det kan vara bra för honom att kunna sova borta. Och förhoppningsvis också kul för honom och faster. Vi kommer att sakna honom jättemycket, ångrar mig nästan...

Så nu i skrivandets stund blev det bestämt, planlagt för kvällen. Det blir en tur till Gustavsvik idag igen, men den här gången ska vi träna på gymet tillsammans. Det var längesen vi tränade ihop, närmare bestämt någon gång innan lillens födelse, kankse någon gång när han låg i mammas mage i månad 7. Jag läste just en blogg och såg en bild på semla. Så jag frågade sambon om vi skulle köpa med varsin semla på hemväg från gymmet. Men tror vi hoppar det=) Men en semla hoppas jag snart få mumselimumsa på!

Så som sagt så blir det träning och efter det så ska vi åka och äta god mat någonstanns. Eller om maten får följa med oss hem. Vi får se.

När det närmar sig läggdags kommer jag garanterat vilja åke förbi och hämta hem lilla gullungen men då är det bara att ge sig till tåls till imorgon bitti. Men först så ska jag sooova en heeeel natt.

Önskar er alla en superbra helg!


Kram Syster


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar