tisdag 16 november 2010

Vit härlig inredning från Perfect Home, hur mycket fint som allra helst

Jo då nu har vi fått vårt kära hus=)
 och har hunnit plasta in köket, kvistlacka och måla kökstaket en gång. I morgon fortsätter vi med kökstaket och hinner kanske med att förbereda för målning av halltaket... Vi inser nu vilket arbete det är och hur effektiva vi måste vara med pusslandet i vardagen för att tiden ska räcka till för oss alla med att rusta och vara mamam och pappa och hinna klart till 1 december. Kanske kan vi skjuta på flytten till någon vecka in i december också. Naturligtvis kan inte allt i huset vara klart tills dess. Men vi hoppas hinna måla "alla" tak som vi tänkt oss och måla trappen och kanske hinna fixa lite väggar också. Sen får vi ta allt på plats och så småningom ta tag i de stora projekten där nummer ett är badrummet!

Efter en hel dags arbete så var jag på inredningsparty. Så passande mitt i rusten. Vit härlig inredning från Perfect Home, hur mycket fint som allra helst, men jag nöjde mig med ett ljus och en fin bambulykta. Den är tänkt till halltrappen (mellan två grindar i säkert förvar för lillen) och också till uterummet sommartid. 

Kika in på http://perfecthome.mediabook.no/2/ och kolla tredje uppslaget för att se den fina bambulyktan i Newport stil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar