fredag 13 juli 2012

Stora holmen och Parken Zoo

Vilka härliga dagar som råder här på semestern. 
Några timmar av gårdagen spenderades i Örebro med ett litet besök på Stora Holmen. Vi hälsade på bästa E och lilleman som bara bor ett stenkast därifrån, vilket var tur för våra småkillar hade bara hoppat i trampbil och lilleputtetåget innan regnet vräkte ner. Det mullrade ordentligt i exakt samma sekund som blixtar syntes på himlen. Men det blev en tur med tåget, vi satt ju ändå där vi satt. Sen blev det några snabba steg hemåt och då kändes det extra mysigt att komma in och mumsa på hembakt fika. 


Sen blev det grillning här hemma. Vasen från Smultrongården packades upp och när det skulle pyntas på bordet ja då skulle det också pyntas i sandlådan! 

Idag har vi haft en toppen fredag den 13:e. Hela lilla familjen=) har besökt djuren på Parken Zoo i Eskilstuna. Mest var det strålande sol, varmt och skönt! Några regnskurar hade vi där också men det var inget som störde utan då passade vi på att gå under tak och hälsa på diverse djur. Vi avslutade med karusellåkning till S:s förtjusning. Masken åkte vi även om den var lite läääskig....
Härliga dagar alltså! Det hoppas jag att Du också har oavsett semester eller ej!

sEs


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar