fredag 24 februari 2012

FIKA


Hej!
Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår men när det fanns tid över fanns inte längre ork. Först och främst så vill jag börja säga Grattis till lilla prinsessan! Dagen till ära skulle naturligtvis ha firats med Prinsesstårta men istället blev det annat fika.

 Vi hade nämligen S kusinvitamin här som övernattat. Vi gjorde en liten utflykt till "Udden" och sjön och passade på att kika i ett "utkiks/fågeltorn också. Det var klarblå himmel och sol och alldeles perfekt utflykts- och sportlovsväder!Att gå på pic nic i skogen tycker S är härligt! Jag också! Lego matsäcks-setet från Lekmer använder vi varje utflykt. Muggarna är i märket Rice. Väskan från Pic Pac från Meinto använder vi så gott som varje dag och även då till våra utflykter!


Att fika utomhus brukar smaka extra gott. Vi hade packat ner Ballerina, hembakad kokos sockerkaka och sen skickade "Farmor" med hembakta muffins också. Så det gick ingen nöd på oss=)

Idag har det städats här hemma, hunnits med en utflykt till skogen här "hemma" och så har vi hunnit powerwalka. Så låt nu helgen börja!

Önskar dig en toppen helg!

1 kommentar: