söndag 26 februari 2012

Färgsprakande vårkläder


Hej! Vilket härligt VÅRVÄDER vi har!!!

Jag tror väl aldrig det har blivit så många utflykter som den här veckan. Härligt med solen som värmer. Även om det har blivit lite dåligt med sömn så här i ledigheten så tycker jag att jag vaknar piggare när jag ser ljuset sippra in mellan persiennerna. Härligt!

Idag blev det ett besök till syster yster och kusinerna på landet=) Vi hade också sällskap med en annan familj med två barn. Så det var full rulle på kidsen i det stooora huset. Först blev det lite golvlek och fika sen bar det av ut i trädgården för en stunds lek i deras gungor och rutschkana. Därefter åkte vi till sjön och skulle titta när de stora killarna åkte cross, men när vi kom blev det korvgrillning istället. Så mysigt som det kan bli med trötta barn som inte ville äta korv;)

När vi mammor ses blir det ofta prat om funktionella och fina barnplagg, så även idag. Nu börjar det bli dags att se över vår-garderoben. S kan fortfarande ha sitt "skal-set" sedan i höstas. Men han skulle behöva en annan jacka som används vid andra tillfällen än lek och bus och något att byta med. De här färgsprakande jackorna finns nu i butik, Kappahl för endast 249 pix!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar