tisdag 26 juli 2011

Gubben Glad

Goddag!

Efter en förmiddags fotografering med lille S så blev lille S trött och sussar skönt ute i sin vagn. Jag M och fotografen m familj är nog minst lika trötta efter att ha aktiverat och arrangerat för att få den lille att fastna på bild och samtidigt sköta ljus och kamera. Glad att mästerfotografen orkade med oss iaf.

Nu blir det snart en golfrunda. Var länge sen nu. På golfbanan så finns ju en hel del skrivna regler och också en drös oskrivna regler dvs vett och etikett, sunt förnuft... För mig är en bra golfkompis en medspelare som uppmuntrar när det går dåligt och som berömmer när det går bra. En spelare som man känner sig trygg med i det spel som kan variera så oerhört från gång till gång. Vi som spelar vet att det inte är så passande att plocka fram mobiltelefoner, prassla i bagen eller åstadkomma en massa onödigt ljud mitt i en sving eller putt.

Hur tänker jag då själv när E står där på green och ska putta sin boll när jag mitt i slaget utbrister nåt sånt här; " Nu slår de ut, de är redan ifatt oss". Vi skrattade åt de i efterhand, för var verkligen inte menat att stressa eller störa men den där golfrundan så jagades vi av traktorer gräsklippare och sommarjobbare så det räckte och blev över. Gubben Sur förföljde oss också flera gånger, som E kallar honom. Men här och nu ska jag döpa om honom till Gubben (Prat)Glad eftersom han dyker upp när vi minst anar det och pratar och pratar och pratar.... även mitt i svingen....
Och idag är det  alltså dags igen för en golfrunda med min goda medspelare E. Vem vet, kanske vi också träffar på Gubben Glad idag.

 
KRaM

2 kommentarer:

  1. er var det inga fel på, men den där fotografen vetefaan... :D tur jag har mitt safecard - bilden från förra gången som du inte fått än ;) haha.
    ALLTID lika roligt att träffa er!!! <3

    SvaraRadera
  2. Jo du nu har jag sett en bild och den var TOPPEN!!! Kram

    SvaraRadera