måndag 14 mars 2011

Nämen tja om jag skulle blogga lite

Nämen tja om jag skulle blogga lite för omväxlingsskull=O

 Tänkte bara som hastigast titta in och säga hej! Jag tittade mest in för att kolla vad som hänt i  bloggarna på min blogglista och fick nu ett infall att skriva lite i min egen.

Här hemma har hänt mycket roligt och också sorgligheter.

Men i alla fall så jag är mig lik;
 Det närmar sig vår och shopping och ha-begäret växer efter en slumrande vinter. Nu behövs en ny vårgarderob (den är påbörjad efter en dag i stockholm) och en massa  praktiskt och annat trevligt nu när vi är husägare. Gräsklippare, högtryckstvätt (verkar enligt sambon oerhört viktigt!!!)... Roligare är det att tänka på utemöbler. Matbord med stolar och kanske också en vit träsoffa till. Tips mottages tacksamt på vita trämöbler. Sen tror jag vi behöver inskaffa en cykel så att vi kan njuta av våren och sommaren med lillen bak i sadeln.

Lillen som för den delen är riktigt stor nu. Snart 15 månader. Och det är fortfarande lika fantastiskt att vara mamma och få äran att vara hemma med honom ett tag till.

 Förresten så kommer nya soffan idaaaag!

Kram till er alla!

2 kommentarer:

  1. Åh, vad kul att du är tillbaka!!!!!!/A-K

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du!! Jag tänkte jag skulle skriva lite då och då så får vi se hur länge det håller i sig den här gången=)

    SvaraRadera